Beskæftigelse

2014 – : Paid Media Specialist, FK Distribution
Varighed: stadig ansat

Har siden 2009 arbejdet med søgemaskineoptimering, annoncering i søgemaskiner og sociale medier, A/B tests, web analyse (primært Google Analytics) samt vedligeholdelse af hjemmeside (herunder brug af Photoshop).

2012 – 2014: Traficker, FK Distribution
Varighed: 18 mdr

Opgaverne omhandler bl.a. online markedsføring ved brug af SEO, SEM, brugermarkedsføring, markedsføring i de sociale medier, forbedring af konverteringer (herunder A/B tests) ol.

2009 – 2012: Webkoordinator/Traficker, MinReklame ApS
Varighed: 40 mdr

Opgaverne omhandler bl.a. søgemaskineoptimering, markedsføring i søgemaskiner og sociale medier, brugermarkedsføring samt at hjælpe til i driften og it-afdelingen.

2006 – 2009: Driftsansvarlig/Driftchef, MinReklame ApS
Varighed: 38 måneder

Opgaverne omhandlede bl.a. ledelse af den daglige drift, vedligeholdelse af it udstyr, opdatering og kvalitetssikring af hjemmesider, modtagelse af grafisk materiale, budgetstyring, sikring af at nyhedsbreve kommer frem, programmering i PHP, MySQL, HTML, CSS bl.a. i forbindelse med kampagner, brugersupport, kundepleje, indkøb af kontorartikler samt edb udstyr, konvertering af grafisk materiale og meget andet.

2004 – 2006: Driftsmedarbejder, MinReklame ApS
Varighed: 30 måneder

Opgaverne omhandlede bl.a. programmering af CMS system i HTML, CSS, JavaScript, PHP og MYSQL samt småprogrammering, grafikkonvertering, udarbejdelse af grafik til nyhedsbreve og kampagner, udarbejdelse af opsamlingssider, sikre modtagelse af grafisk materiale, sikre digital distribution af tilbudsaviser, indsættelse af elementer i nyhedsbrev samt teknisk brugersupport internt og eksternt.

2003 – 2003: Pratikant/Webprogrammør, Danmarks Radio
Varighed: 2×3 uger

Udarbejdelse af et CMS system for DR til brug til dokumentation og kommunikation af System- og drift afdelingens opgaver. Derudover udarbejdelse af dokumentation for systemet. Det blev programmeret i ASP/VB-script samt gjort brug af Access database.

2001 – 2002: Praktikant/Webprogrammør, Statens Informationstjeneste
Varighed: 2×4 uger

Programmerede i PHP, ASP, HTML, CSS og XML samt arbejdede med databaserne MySQL og Access. Arbejdsopgaverne omhandlede open source, Community Management og W3C standarder.

1996 – 1998: Kontorelev, Munkebo Rådhus
Varighed: 24 måneder

Jobfunktioner: Ligning af personskat og erhvervsskat, inkasso, vurdering, folkeregister, telefonomstilling, post, EDB, indkøb og forsikring, løn og personaleforhold samt bogholderifunktioner herunder kontoplaner, budget og regnskab.

Kunderådgivning og brugen af administrative systemer var en stor del af jobfunktionen.